Szabó Andrea Asharti

Intuitív énekművész, terapeuta és személyiségfejlesztő tréner

Oktatott modulok

  • beszédtechnika, színpadi gyakorlat, énekterápia






 

Több év kihagyás után 2006-ban kezdtem újra komolyabban énekelni és játszani. Azóta több, egész estét betöltő önálló estet rendeztem, melyekkel rendszeresen szerepelek itthon valamint külföldön egyaránt. Az utóbbi években egészséges valamint sérült gyerekeknek és felnőtteknek tartok intuitív/improvizációs énekfoglalkozásokat, és ma már a művészeti élmény mellett kutatási területként is tekintek az éneklésre.

A Bellezza Creativo mellett jelenleg az Áfeosz Kereskedelmi, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégiumban, valamint az Integrált Közoktatási Intézmény Kecskeméti Tagintézményében ( Juhar utcai iskola) vannak csoportjaim. 2010-től kezdve folyamatosan adok intuitív sound performance koncerteket.
2011 májusában jelent meg az első improvizációs-terápiás lemezem, FéNYKeReSő címmel. 2012-ben pedig két nemzetközi, Európai Unió által finanszírozott pályázaton vettem részt, mint oktató és résztvevő, amelyek az intuitív éneklés témakörével foglalkoztak. Feladatom, a modellek beszédkészségének, színészi képességeinek a fejlesztése, valamint a modell pályával járó életvitel lelki oldalának művészeti eszközökkel való erősítése.